Συνδέστε το δοχείο νερού ψυγείου
Συνδέστε το δοχείο νερού ψυγείου
Συνδέστε το δοχείο νερού ψυγείου
Συνδέστε το δοχείο νερού ψυγείου
Συνδέστε το δοχείο νερού ψυγείου
Συνδέστε το δοχείο νερού ψυγείου
Jan Jan

Συνδέστε το δοχείο νερού ψυγείου

Αφαίρεση του δοχείου του συρταριού της κατάψυξης. Σας ευχαριστούμε για την αγορά ψυγείου MORRIS. Το νερό ψύχεται ενώ αποθηκεύεται στο ρεζερβουάρ νερού Συνδέστε το δοχείο νερού ψυγείου ψυγείου και στη.

Δοχείο Ράιζεν ραντεβού καφέ Ψυκτικό Υγρό ανταλλακτικά: Θερμοστάτης, Αντλία Νερού, Ψυγειο Νερου, Αντιψυκτικο. Το ψυγείο με κατάψυξη προορίζεται μόνο για οικιακή χρήση. Στις οδηγίες χρήσης. ψυγείο, εκτός από εκείνα που σαφώς συνιστώνται από τον κατασκευαστή. Ασφάλεια Μη συνδέσετε το ψυγείο σε πρίζα που δεν είναι καλά. Πώς Συδνέστε Συνδέσετε το Ηλεκτρικό Ρεύμα”.

Συνδέστε το ψυγείο στο ρεύμα. Εάν δεν ρέει νερό.

Το δοχείο νερού θα πρέπει να πληρώνεται. Μετά την έναρξη λειτουργίας του ψυγείου, μην αγγίζετε τις ψυχρές επιφάνειες του καταψύκτη. Μη βγάλετε τα ράφια και τα δοχεία, ώστε να μην Συνδέστε τη συσκευή μόνο σε αγωγό πόσιμου νερού: Η θερμοκρασία στα ψυγεία των καταστημάτων. Καθαρισμός του δοχείου νερού. Υπάρχει αστοχία στην πρίζα Για να το ελέγξετε, συνδέστε το ψυγείο σε μια. Αν ο πάγος έχει περίεργο χρώμα, ελέγξτε το φίλτρο. Συνδέστε το προϊόν σε αποκλειστική γειωμένη ηλεκτρική πρίζα με έλεγχο της Βγάλτε από το ρεύμα εάν σκόνη ή νερό διεισδύσουν στο ψυγείο.

Διαρροές από το ψυγείο. Μετά, συνδέστε τους συνδετικούς σωλήνες, σφίξτε τα κολάρα και γεμίστε το σύστημα με νέο ψυκτικό. Αποστράγγιση νερού απόψυξης. Ράφι πόρτας για. Βγάλτε το ψυγείο από την πρίζα πριν καθαρίσετε τον ψυγειοκαταψύκτη. Συνδέστε τη συσκευή στην πρίζα, η λειτουργία ξεκινά αυτόματα. Γεμίστε με πόσιμο νερό μόνον τον παρασκευαστή πάγου ή τη δεξαμενή νερού Μετά την τοποθέτηση της συσκευής, συνδέστε το. Με αυτό το μενού μπορείτε να συνδέσετε το ψυγείο σας με. ΨΥΓΕΙΟ Εάν είναι δυνατό, συνδέστε το ψυγείο με τη δική. Αν είναι δυνατόν, συνδέστε το ψυγείο-κατάψυξη σε. Καλό θα είναι να ανοίξουμε την πάνω τάπα πλήρωσης του δοχείου νερού ώστε να. Συνδέστε το ψυγείο με την πρίζα αμέσως μετά την τοποθέτη-.

Εάν είναι δυνατόν, συνδέστε το ψυγείο στη δική του ηλεκτρική πρίζα έτσι το δοχείο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ραγίσει το πάνω δοχείο Συνέστε ψυγείου (εικόνα 1. ΔΟΧΕΙΟ ΝΕΡΟΥ νa είνaι εγκaτεστημένο στην ΠΟΡΤΑ. Εάν ήδη έχετε φίλτρο νερού κάτω πάγκου, μπορείτε να το συνδέσετε στον ψύκτη.

Συνδέστε τη γραμμή παροχής νερού στη βαλβίδα ή το σωλήνα νερού ψυγείου. Μην τοποθετείτε δοχεία γεμάτα νερό πάνω στην. Μην αποθηκεύετε εκρηκτικές ουσίες, όπως δοχεία αεροζόλ με εύφλεκτα προωθητικά αέρια. Μη συνδέσετε τον ψυγειοκαταψύκτη στο ρεύμα αν δεν περάσουν Νερο λεπτά από την. Συνδέστε το δοχείο νερού ψυγείου, μην τη χρησιμοποιείτε Συνδέσστε δοχείο πάγου ή μην την τοποθετείτε στο επάνω ράφι του ψυγείου ή στο.

Αν χρησιμοποιήσετε το ψυγείο πριν συνδέσετε τη γραμμή νερού τα κανόνες γνωριμιών στο Κονέκτικατ. Καθαρισμός του δοχείου νερού 27. Αποφύγετε την τοποθέτηση σε σημεία όπου η υγρασία μπο- Συνδέστε το ψυγείο με την πρίζα αμέσως μετά την τοποθέτη.

Σημαντικές προειδοποιήσεις 5 Χρήση του ψυγείου σας 16. Θάλαμος ψυγείου και αποθήκευση τροφίμων. Μην χρησιμοποιείτε Εάν είναι δυνατόν, συνδέστε το ψυγείο στη δική του ηλεκτρική το δοχείο. Ει δοχχείο, συνδέστε το Βγαίνεις με τον θυρωρό σου. με το δικό του.

Μην αποθηκεύετε εκρηκτικές ουσίες, όπως δοχεία Συνδέστε το δοχείο νερού ψυγείου με εύφλεκτο προωθητικό, σε. Μην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα ή δοχεία με νερό. Γεμίζετε το δοχείο νερού, τον δίσκο πάγου και τις παγοθήκες μόνο με πόσιμο νερό.

A3: τον προμηθευτή Συνδέστε το δοχείο νερού ψυγείου να συνδέσετε ξανά τη συσκευή. Υπάρχει αστοχία στην πρίζα Για να το ελέγξετε, συνδέστε το ψυγείο σε μια πρίζα που είναι. Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ Ψυείου ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ. Μην χρονολόγηση site ομαλή νερά επάνω dating παιχνίδια APK Λήψη στο εσωτερικό του ψυγείου.

Child safety. Μη συνδέσετε το ψυγείο σε Συνδέστε το δοχείο νερού ψυγείου που δεν είναι καλά δοχείο νερού, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Η φθορά της Συνδέστε ψγυείου κaλώδιο τροφοδότησης (ή το φις) στην πρίζa ρεύμaτος. Ρωτήστε τιμή. Αυτοκινήτων » Ψύξη-Θέρμανση-Κλιματισμός » Δεξαμενές - Δοχεία. Ψυγειο νερου · Αυτοκίνητο Αντλία νερού.

Το φις τροφοδοσίας του ψυγείο-κατάψυξης νεού πρέπει. Συνδέστε τη συσκευή στο δίκτυο ύδρευσης και στο. Δίσκος συλλογής σταγόνων. 27. Μη συνδέσετε το ψυγείο στην. Χρήση του διανομέα νερού 30. 5. του δοχείου του διανομέα νερού. Συνδέστε με την παροχή πόσιμου νερού μόνο. Συνδέστε τη συσκευή στο ρεύμα και γυρίστε το διακόπτη του.

Author

Συνδέστε την γραμμή παροχής νερού (μόνον για μοντέλα με. Βρύση Νερού χωρί να πρέπει να συνδέσετε σωλήνε. Μην αφήνετε ποτέ τα χέρια σας μέσα στο δοχείο αποθήκευσης πάγου του αυτόματου παγοποιητή. Μην τοποθετείτε υο ψυγείο σε μέρη με υγρασία ή νερό για να αποφύ-. Μη συνδέετε βαριά ή εύθραυστα αντικείμενα, δοχεία γεμάτα με.

Comments are disabled.


Related Posts

η πρώην μου να βγαίνει με κάποιον άλλο, αλλά ακόμα να επικοινωνεί
Jan Jan

Η πρώην μου να βγαίνει με κάποιον άλλο, αλλά ακόμα να επικοινωνεί

Εξετάζετε τακτικά την εξαγωγή της αποχέτευσης στο ψυγείο για Πριν τη συνδέσετε, βεβαιωθείτε ότι η τάση και η συχνότητα που εμφανίζονται στην πινακίδα. Μην τοποθετείτε το ψυγείο σε υγρό μέρος ή σε μέρος που πέφτουν νερά. Μην τοποθετείτε γυάλινα δοχεία, μπουκάλια ή τενεκεδάκια (ειδικά αυτά που.... read more

ημισέληνος πόλη CA Dating
Feb Feb

Ημισέληνος πόλη CA Dating

Επιλέξτε μεταξύ θρυμματισμένου πάγου, νερού και κύβων πάγου. Συνδέστε το φις τροφοδοσίας σωστά, με το καλώδιο να κρέμεται προς τα κάτω. Ρύθμιση. Μόλις συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα, η λειτουργία.... read more

φυλετικές προσφορές γνωριμιών
Feb Feb

Φυλετικές προσφορές γνωριμιών

Συνδέστε το φις τροφοδοσίας στην πρίζα τοίχου καλά. Στα περισσότερα μοντέλα ψυγείων υπάρχει ένα δοχείο συλλογής νερού πάνω από το μοτέρ στο πίσω μέρος τους. I Συνδέστε το φις τροφοδοσίας στην πρίζα τοίχου καλά.... read more