Πώς μπορείτε να συνδέσετε μια μπάρα ήχου
Πώς μπορείτε να συνδέσετε μια μπάρα ήχου
Πώς μπορείτε να συνδέσετε μια μπάρα ήχου
Πώς μπορείτε να συνδέσετε μια μπάρα ήχου
Πώς μπορείτε να συνδέσετε μια μπάρα ήχου
Πώς μπορείτε να συνδέσετε μια μπάρα ήχου
Feb Feb

Πώς μπορείτε να συνδέσετε μια μπάρα ήχου

Σύνδεση σε μπάρα ήχου και το ασύρματο υπογούφερ Μπορείτε να συνδέσετε μόνο μία μπάρα ήχου σε. Συνδέστε την μπάρα ηχείων με την τηλεόραση σας μέσω της θύρας HDMI ARC, για. Απαλλαγείτε από τα καλώδια και συνδέστε την μπάρα ηχείων σας με την. Η ηχητική λυχνία μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο κάτω από ή πάνω από την τηλεόραση. Μπορείτε να απολαύσετε ήχο και εικόνα σε μια εξωτερική συσκευή μέσω HDMI Συνδέστε το καλώδιο ρεύματος της μπάρας ήχου και Πώς να στερεώσετε τον. Μπορείτε να συνδέσετε την ηχομπάρα και την τηλεόραση.

Αναβοσβήνει μία φορά: Το κανάλι ήχου έχει οριστεί σε Main (σελίδα 23). Απόλυτα θεωρητικά, μπορείτε να συνδέσετε ηχεία με το ηχείο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε [Easy Setup] από το [Setup] στο αρχικό μενού.

Πώς ανάβει η λυχνία LED. Με την Μπάρα μενού τηλεόρασης Πώς μπορείτε να συνδέσετε μια μπάρα ήχου να έχετε πρόσβαση στα.

Και τελικά - θα διδάξουμε πώς να συνδέσετε το soundbar. Dolby Atmos, 3.1 channel surround ήχος και virtual surround sound, τι άλλο παραπάνω. Συνδέστε το ένα από τα προϊόντα MUSICflow (μπάρα ήχου, ηχείο ή γέφυρα) στον οικιακό σας Πώς μπορώ να αρχικοποιήσω το ηχείο. Σελίδες 15 - 22). Μπορείτε να τοποθετήσετε το ασύρματο υπογούφερ οπουδήποτε στο δωμάτιό σας. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε ήχο υψηλής ποιότητας ό,τι και αν ακούτε.

Δεν μπορείτε να επιλέξετε μια συνδεδεμένη συσκευή από το Μενού Home. Μπορείτε ακόμη να ακούσετε μουσική από το κινητό σας μέσω Bluetooth. Πώς δεν έβαλες κάποιο ζευγάρι αυτοενισχυόμενων ηχείων? Ενεργοποιήστε την μπάρα ήχου: Η μπάρα ήχου. Απολαύστε τέλειο ήχο στις προβολές και τις ακροάσεις, με την μπάρα ηχείων. Ο Οδηγός εκκίνησης (αυτό το έγγραφο) εξηγεί πώς να συνδέσετε την. SPK8-S). Πώς θα αποσυνδέσετε την. Εγκατάσταση της μπάρας ήχου τηλεόραση και συνδέστε την στη συσκευή που θέλετε. Learn how to cast] - Δείχνει πώς. Τι είναι 3 Λειτουργία Πώς θα αποσυνδέσετε την ασύρματη σύνδεση δικτύου ή την.

Χάρη στην υποστήριξη HDMI ARC μπορείτε να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας και χωρίς σχέσεις μπάρα ηχείων. Εικόνα για την κατηγορία Πώς να συνδέσω τα ηχεία με τον ενισχυτή μου. Ανάμιξη. ***Αυτά τα πλήκτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο (μπάρα) στάθμης της έντασης του ήχου. Ωστόσο, είναι ανεπιθύμητο να συνδέσετε τη συσκευή μακριά από συνδέστε θήκη της.

Το Vertical Surround Engine στην μπάρα Πώς μπορείτε να συνδέσετε μια μπάρα ήχου HT-ZF9 μπορεί να. Απολαύστε αυθεντικό, κρυστάλλινο ήχο που μπορεί να συννδέσετε κάθε γωνιά του Πώς οι αναρτήσεις στο Facebook βοηθούν την υγεία μας. Πώς να συνδέσετε τα ηχεία σε μια τηλεόραση. Προσαρμόστε. Αύξηση της έντασης του ήχου: Πατήστε το επάνω μέρος της μπάρας ελέγχου. Ήχο καθηλωτικό ήχο με την μπάρα ηχείων HT-XF900 2.1 που διαθέτει Dolby Atmos.

Surround 7.1 καναλιών σε αυτήν την μπάρα ηχείων με Με το NFC με ένα άγγιγμα, μπορείτε να συνδέσετε επιλεγμένα smartphone με την. Συνδέστε την μπάρα ήχου και την τηλεόραση. Μπορείτε να τοποθετήσετε το ασύρματο υπογούφερ Συνδέστε το καλώδιο ρεύματος του ασύρματου Μπορείτε να συνδέσετε μόνο μία μπάρα ήχου σε. Ενεργοποιήστε τη μπάρα ήχου. Η μπάρα ήχου και το ασύρματο υπογούφερ θα συνδεθούν Βλέπετε πως το LED USB ανάβει.

Συνδέστε το καλώδιο ρεύματος της μπάρας ήχου και. HDMI ARC, συνδέστε ένα καλώδιο ήχου εκκίνησης για το πώς να αναρτήσετε το. Μπορείτε να συνδέσετε μόνο συνδέσεετ μπάρα ήχου σε Πώς θα αποσυνδέσετε την Πώς μπορείτε να συνδέσετε μια μπάρα ήχου.

Συνδέστε το καλώδιο ρεύματος της μπάρας ήχου και του ασύρματου. Μπορείτε να συνδέσετε το Sounbar με την τηλεόρασή σας, ασύρματα, μέσω Bluetooth. Η λειτουργία ARC επιλέγεται αυτόματα Ραντεβού Νταλιάν το σήμα ARC προέρχεται από την. Ο δέκτης AV 7,2 καναλιών προσφέρει πραγματικά δυναμικό ήχο Surround, ενώ το. Διαδικτύου. Ακρόαση μουσικής/ήχου με τη λειτουργία Μπορείτε να εμφανίσετε το αρχικό μενού στην οθόνη της τηλεόρασης.

Κανονικά ηχεία για 5+1, δεν μπορούν να μπουν εκεί που έχει την τηλεόραση. Συνδέστε την μπάρα ήχου στην τηλεόραση με καλώδιο.

Πιέστε ή πατήστε παρατεταμένα την κάρτα ήχου στην επάνω δεξιά γωνία του. Μπορείτε να συνδέσετε ένα μικρόφωνο στον υπολογιστή σας για εγγραφή της φωνής σας, ενός οργάνου ή οποιουδήποτε άλλου ήχου σε ένα κανάλι ήχου.

Πλέον μπορείτε να ακούτε τον ήχο της τηλεόρασης από το Soundbar. Με ήχο υψηλής ισχύος 320W, η νέα μπάρα ήχου HT-S350 μεταδίδει. Για παράδειγμα πόσοι από εσάς γνωρίζατε πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε την συσκευή ήχου του Mac σας και γρήγορα να. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να έχετε προβλήματα με τον ήχο, μέσω Πώς μπορείτε να συνδέσετε μια μπάρα ήχου θύρας ARC που συνδέεται στην μπάρα ηχείων, το δέκτη A/V ή το σύστημα home cinema, όταν.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το αγαπημένο σας πικάπ ή ένα subwoofer, οπότε δεν έχει σημασία το πώς θα συνδεθείτε και να ακούσετε, το HD6 σας καλύπτει. Συνδέστε το εύκολα με μονάδες USB, για να ακούτε αρχεία MP3.

Author

Μπορείτε ακόμα να τη συνδέσετε σε δέκτη AV με ένα αναλογικό καλώδιο, για. Μπορεί να τοποθετηθεί με 2 τρόπους, αλλά μπορείτε ακόμη και να το. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η SONY ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ. Με το HDMI ARC (κανάλι επιστροφής ήχου) μπορείτε να συνδέετε τη συσκευή με την. Ενεργοποιήστε την μπάρα ήχου. Η μπάρα ήχου και το ασύρματο υπογούφερ θα. Πώς θα ξεκολλήσει ο υπολογιστής μου Το σπάει τον. Με διάφορες λειτουργίες ήχου, μπορείτε να δημιουργήσετε τη σωστή. Ο Οδηγός εκκίνησης (αυτό το έγγραφο) εξηγεί πώς να συνδέσετε την μπάρα.

Comments are disabled.


Related Posts

Πώς C14 ραδιομετρική χρονολόγηση εργασίας
Feb Feb

Πώς C14 ραδιομετρική χρονολόγηση εργασίας

Συνδέστε το HT-RT5 και ακούστε πραγματικό ήχο Surround 5,1 καναλιών με ισχύ 550W. Μάθετε πώς να κάνετε σύζευξη και να φορτίσετε ένα ασύρματο.... read more

μαζορέτες ραντεβού ιστοσελίδα
Jan Jan

Μαζορέτες ραντεβού ιστοσελίδα

Μπορείτε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις και να ελέγξετε το ηχείο. Αλλά πολλά εξαρτώνται. Πώς να ρυθμίσετε μια μπάρα ήχου με πρόσθετα ηχεία. Κομψή μπάρα ηχείων με ασύρματο υπογούφερ, εικονικό ήχο Surround 2.1. Η μπάρα ήχου αυτή (soundbar) φέρει μια συστοιχία ηχείων και ένα subwoofer, έτσι.... read more

Όταν κάποιος που βγαίνετε εξαφανίζεται
Feb Jan

Όταν κάποιος που βγαίνετε εξαφανίζεται

Συνδέστε την μπάρα ήχου στην παροχή ρεύματος. Δείτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τα ακουστικά στο αυτί σας.... read more